четвер, 25 квітня 2024 р.

Тюльові мультижалюзі Rachel – у будь-яку кімнату!

    Тюльові жалюзі мають «урочистий» класичний вигляд і універсальні у повсякденному використанні. Поєднуючи практичність з елегантністю, вони є оновленими классичних вертикальних жалюзі, до яких прикріплено невагоме тюльове полотно. Це зберігає основний принцип захисту від сонця, надаючи зовнішній вигляд легким портьєрам із витонченими хвилями. Штори + тюль у новий системі - це зручний, швидкий варіант оформлення кімнати. Різноманітність кольорів мультиштор Рейчел дозволяє створювати унікальні композиції для оформлення вікон.


   Правильний вибір відтінку тканини – важливий для створення бажаної атмосфери у приміщенні. Враховуючи розташування, меблі та функціональне призначення кімнати, а також особисті уподобання, можна підібрати відповідний колір. Наприклад, для північних вікон рекомендується вибирати теплі відтінки, а для південних — холодні. Також варто враховувати психологічну дію кольору: пастельні тоніки заспокоюють, а наприклад – темні зелені стимулюють роботу мозку.



Тюльові жалюзі в спальню

   Тюльові жалюзі поєднують елегантність із функціональністю, створюючи комфорт у приміщенні, а пастельні тони створюють спокій, ідеально підходячи для спальні.

   Базуючись на основі вертикальних тканинних жалюзі, в яких замість щільної тканини – легкий тюль, ця система зберігає функціональність жалюзі, візуально нагадуючи традиційні тюльові штори. Гра відтінків тюлю та тканини - відкриває широкі можливості для декорування вікон.

Більше тканин - тюльові жалюзі


  Вертикальні тюльові мультижалюзі ідеальні для приміщень з великою площею, де є панорамні вікна, але й в офісі вони також виглядають доволі стильно та поважно. Такий варіант мультиштор використовують у ресторанах, кафе, невеликих студіях, де хочеться створити затишну, домашню атмосферу. Тюльові жалюзі можна доповнити аксесуарами в тон, що додасть інтер'єру додаткового шику.

Немає коментарів:

Дописати коментар